Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

U čišćenju pogona radnik pao kroz otvor i teško se ozlijedio

kio
Maja Šantoši/Pixsell
25.08.2011.
u 14:17

Mario M. (40) u padu je slomio kralježnicu te je s teškim ozljedama, koje nisu opasne za život, zadržan na liječenju u Općoj bolnici Našice

ORAHOVICA – U proizvodnom pogonu KIO Keramike Orahovica u stečaju, koje u zakupu koristi tvrtka Keramika Modus, u četvrtak oko 7.30 sati dogodila se nesreća na radu u kojoj je teško ozlijeđen radnik Mario M. (40 ).

Prema policijskom nalazu i izvješću državnog inspektora rada radnik je danas zajedno s drugim radnicima sudjelovao u čišćenju i pripremi postrojenja za početak rada proizvodnog pogona najavljenog za 1. rujna.

Mario M. u jednom je trenutku propao kroz otvor u podu na četiri metra duboku betonsku podlogu pri čemu je ozlijedio kralježnicu. Nakon pružene prve liječničke pomoći u orahovačkoj Službi hitne medicinske pomoći Mario M. prevezen je u Opću bolnicu Našice gdje je zadržan na liječenju.

Ključne riječi

Komentara 1

UD
udrimuski
16:58 25.08.2011.

sada ćemo vidjeti hoće li policija i inspektora obaviti svoj posao pošteno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije