Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJEDNAČAVAJU ULOGU SRBIJE I HRVATSKE U RATU U BIH

'Nađete li u knjizi nešto što nisu sudski utvrđene činjenice, javite nam. Ili nam u suprotnom uputite ispriku'

27.05.2024.
u 21:27

"Nije točno niti dobro izjednačavati ulogu Srbije i Hrvatske u ratu u BiH kada znamo da bez podrške vlasti u Srbiji, JNA i srpske vojske do rata uopće ne bi došlo u Hrvatskoj, pa niti u Bosni i Hercegovini, oba su rata počela na identičan način. Uostalom, Armija BiH i HVO su rat u BiH završile u zajedničkim operacijama u obje države kaže povjesničar Hrvoje Klasić

Komentara 31

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:37 27.05.2024.

To nam zahvaljuju na sponzorstvu one deklaracije o genocidu u Srebrenici koja je prošla u UN-u. To su jednostavno oni, oni su takvi i tu nema iznenađenja za nas koji smo pratili cijelu tu priču. Štoviše, ne samo da oni izjednačavaju nas i Srbe, nego nas čak i više mrze nego njih. A to što je sudski potvrđeno, o tome bi se dalo pričati. Na primjer u predmetu Blaškić sudski je potvrđeo da je 1995. godina bila prije 1992. I mi bi se sad morali s tim pomiriti jer je to sudski utvrđeno. Kako da ne.

Avatar joshan
joshan
21:57 27.05.2024.

bošnjačka mitomanije gora od srpske....naravno da ti mitomani ne spominju svoje zločine i alijine pozive tuđmanu da ih spasi

Avatar Platonix
Platonix
22:16 27.05.2024.

Dragovoljno sam se dvije godine borio protiv mudžahedina u Bosni i Hercegovini i tvrdim: da nije bilo hrvatske vojske u BiH više niti jednog Hrvata tamo ne bi bilo i to je ono što njih boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije