Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NACIONALNOG PARKU

Turist i djelatnik NP Plitvičkih jezera fizički su se sukobili zbog povrata novca

NP Plitvička jezera
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
21.10.2019.
u 12:24

U sukobu dvojice muškaraca nitko nije zadobio ozljede.

Zbog verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 29-godišnjeg turista iz Litve i 37-godišnjeg djelatnika Nacionalnog parka Plitvičkih jezera uhićeni su u nedjelju na ulaznoj recepciji Ulaza 2 Nacionalnog parka. 

Dvojica muškarca će danas tijekom dana biti dovedeni na nadležni Sud s optužnim prijedlozima zbog počinjenog prekršaja. 

Kako navodi 24sata, sukob među njima je izbio zbog povrata novca. 

Policija je navela kako je državljanin Litve vrijeđao djelatnika Parka, nakon čega ga je djelatnik fizički napao. Nakon obračuna obojica su uhićena, te je protiv djelatnika Parka zbog drskosti izdan optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a državljaninu Litve zbog svađe i vike optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. istog Zakona. 

U sukobu dvojice muškaraca nitko nije zadobio ozljede. 

Komentara 6

MA
marsovac
15:01 21.10.2019.

sam sam dozivio drskos dijelatnika parka,......na naplatnim kucicama i to kao on je neki sef,....primi tivac. Pitao sam ga zasto naplatni salteri stoje jedan iza drugog tako da se treba cekati kad su neki naprijed prazni,.....odgovor; da nemam pojma da se tako radi u svim svijetskim tako poznatim mijestima,.....ha, ha, ha,.......tako je to sa politicko podobnim i uhlebljenom rodbinom,....koja smo mi prdekana od drzave.

ST
Stipan
13:14 21.10.2019.

Lijepa reklama!

ZI
zimerman
17:01 21.10.2019.

Balkanska kultura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije