Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NACIONALNOG PARKU
Povratak na članak

Turist i djelatnik NP Plitvičkih jezera fizički su se sukobili zbog povrata novca

U sukobu dvojice muškaraca nitko nije zadobio ozljede.

Komentari 6

MA
marsovac
15:01 21.10.2019.

sam sam dozivio drskos dijelatnika parka,......na naplatnim kucicama i to kao on je neki sef,....primi tivac. Pitao sam ga zasto naplatni salteri stoje jedan iza drugog tako da se treba cekati kad su neki naprijed prazni,.....odgovor; da nemam pojma da se tako radi u svim svijetskim tako poznatim mijestima,.....ha, ha, ha,.......tako je to sa politicko podobnim i uhlebljenom rodbinom,....koja smo mi prdekana od drzave.

VL
ST
Stipan
13:14 21.10.2019.

Lijepa reklama!

VL
ZI
zimerman
17:01 21.10.2019.

Balkanska kultura

VL
MI
Minicooper
14:22 21.10.2019.

Nista cudno za bahatost u Np.Kada obitel,j covjeka koji je uhljebio kcer kao direktoricu dok je prosvjedovao u šatoru na velikom slapu,planira platiti vjenčanje sina u hotelu Jezero.Zar ih nije sramota rastjerati sve goste da bi organizirali svadbu ,koju jos nisu platili?

VL
Avatar klopotec
klopotec
12:47 21.10.2019.

Pretpostavljam... naš nije vratio sav novac očekujući da će to biti ala napojnica ili zamjena deviza (na crno) odnosno plaćanje karte u devizama po ne znam kojem tečaju (normalno razlika u džep) . U HR je platežno sredstvo Kn.Zamjena deviza (kupovina KN) vrši se u za to registriranoj mjenjačnici (nadam se da ne griješim).

VL
Avatar Luring
Luring
17:25 21.10.2019.

Tipicno, negostoljubivi, odvratni! Da Nam niko i ne dodje, bilo bi najbolje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.