Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u Londonu

Tisuće ljudi evakuirano zbog sumnjivog paketa u zračnoj luci

zračna luka,zrakoplov
Foto: Press Association/Pixsell
08.09.2014.
u 17:18

Letovi u dolasku preusmjereni su, a ceste koje vode ka šestoj po veličini zračnoj luci u Velikoj Britaniji zatvorene za promet

Tisuće putnika zračne luke Luton pokraj Londona evakuirano je oko 15 sati nakon što je na jednom od terminala uočen sumnjivi paket. Odluka je, kaže glasnogovornica Lutona, donesena u suradnji s policijom, a očekuje se odgoda mnogih letova, javlja Daily Express.

Letovi su u dolasku preusmjereni su, a ceste koje vode ka šestoj po veličini zračnoj luci u Velikoj Britaniji zatvorene za promet. U tijeku je pretres cijelog područja.

– Razumijemo da će putnici biti frustrirani, ali njihova sigurnost je najvažnija. Savjetovali smo im da se obrate svojim zrakoplovnim kompanijama dok se situacija ne raščisti – poručila je glasnogovornica.

>>Moskovska zrakoplovna luka evakuirana zbog prijetnje bombom

>>Zrakoplov se prevrnuo pri slijetanju, dvije osobe ozlijeđene

Komentara 1

Avatar spira
spira
17:29 08.09.2014.

Opet se nekoj dami u torbi uključio nestaško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije