Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo najbolji sadržaj

Sjajni rezultati za kraj godine: Naš video sadržaj ima preko 40 milijuna pregleda, YouTube kanal bilježi rast od 382%

Večernji list
21.12.2022.
u 15:15

Godinu 2022. Večernji list završava na najbolji mogući način, sjajnim rezultatima na našem portalu i društvenim mrežama gdje vam iz dana u dan donosimo samo najbolji sadržaj.

S više od dva milijuna čitatelja na portalu svaki mjesec kontinuirano držimo sjajnu poziciju s obzirom na konkurentske portale. Čitatelji na našem portalu mjesečno provedu više od 180 godina čitajući, komentirajući i analizirajući sadržaj Večernjeg lista, a sjajni rezultati vidljivi su i na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok…) gdje imamo više od milijun pratitelja.

TikTok jedna je od najpoznatijih društvenih platformi na globalnoj razini, Večernji list dokazuje kako prati trendove kada je riječ o prezentaciji sadržaja na društvenim mrežama. Tako na ovoj društvenoj mreži imamo rast od 1000% u video pregledima u posljednjih mjesec dana, a najgledaniji video je onaj gdje premijer Andrej Plenković slavi s čelnicima Europske Unije koji je pogledan ukupno 900.000 puta.

Vecernji.hr tako je u prošlom mjesecu obilježilo Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru i sjajan uspjeh reprezentacije pa naši video sadržaji na portalu i društvenim mrežama imaju više od 40 milijuna pregleda.

Vecernji.hr također se može pohvaliti i najčitanijom rubrikom vijesti u državi svaki mjesec što potvrđuje prva pozicija u kategoriji informativni (news) video sadržaj na YouTubeu i Facebooku u Hrvatskoj (izvor: Tubular, Videoclick). U posljednjih mjesec dana tako imamo rast od 382%, a na YouTube kanalu najgledanija je izjava Zlatka Dalića nakon utakmice s Kanadom. Taj video je pogledan 250.000 puta.

Naš YouTube i TikTok od početka godine poduplali su broj pratitelja što su izvrsni rezultati na društvenim mrežama.

Sjajne su ovo brojke koje smo uspjeli postići zahvaljujući čitateljima koji nam pružaju veliko povjerenje. Trudit ćemo se svakodnevno donositi vam samo najbolji sadržaj i u godini pred nama. Hvala vam!

Facebook

Instagram

Twitter

TikTok

YouTube

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije