Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beživotno tijelo

Ruski pukovnik s Interpolove tjeralice pronađen mrtav u Makarskoj

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.01.2018.
u 19:04

Iz splitske policije potvrđeno je da je Dmitrij Funtov (60) pronađen mrtav, a nakon očevida nisu utvrđeni elementi kaznenog djela

Umirovljeni ruski pukovnik čije se ime već nekoliko godina nalazi na međunarodnoj tjeralici ruskog Interpola pronađen je jučer navečer mrtav u jednoj kući na širem području Makarske, javlja Slobodna Dalmacija.

Iz splitske policije potvrđeno je da je Dmitrij Funtov (60) pronađen mrtav, a nakon očevida nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Slobodna doznaje da je najvjerojatnije riječ o samoubojstvu - Funtova je stanodavka pronašla kako beživotno leži u kadi prerezanih žila na objema rukama.

Komentara 10

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:36 18.01.2018.

Tako to Putin rješava, neprijatelje ili saveznike koji bi mogli biti uhvačeni i odat tajne! RUSKA škola rekao bi Izet Fazlinović! :)

MO
mobitel20
19:44 18.01.2018.

"Samoubojstvo" na ruski nacin...kada "KGB" stavi nekoga na tjeralicu svatko zna kako to zavrsi...Osim hrvatske policije.

TR
trabant7
19:38 18.01.2018.

FSB na djelu a kao sam se ubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije