Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Razbojništvo u zadarskim Plodinama počinio djelatnik

09. prosinca 2008. u 22:56 15 prikaza

ZADAR - Zdenko Budanović, 50-godišnji djelatnik TC-a Plodine, u 16 sati uz kaznenu prijavu zbog razbojništva privodi se istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Policija je utvrdila da je upravo on sinoć oko 21.25 sati u Ulici Jadranska cesta izvršio razbojništvo u trgovini Plodine gdje je i zaposlen. Naime, on je izvan radnog vremena maskiran potkapom sačekao djelatnice iza stalaže s kozmetikom, a u trenutku kada su djelatnice prolazile pored te stalaže, zaskočio ih je, jednu od njih udario šakom, ukrao dnevni utržak i pobjegao.

Jedna od djelatnica krenula je za njim, no ubrzo je odustala u namjeri jer je prema njoj uperio pištolj. Ubrzo nakon dojave, u Ulici Frane Kršinića, policajci su ga našli skrivenog u žbunju te ga uz uporabu prisile doveli u postaju. Ukrao je oko 36.000 kuna.

Inače, Budanovića se još tereti da je 9. veljače u istom centru počinio razbojništvo tako što je maskiran gumenom maskom s likom zvijeri, u uredu prišao zaposlenici dok je prebrojavala novac, odgurnuo je i sa stola ukrao oko 70.000 kuna.

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom