Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA BLJESKA

Ratni veteran Milanoviću: 'Dođi dečkima platit' piće. Dat ću ti ja 100 kuna ako nemaš'

Okučani: Predsjednik Milanović položio vijenac povodom 26. obljetnice VRO "Bljesak"
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
01.05.2021.
u 12:26

"Moram tamo", odgovorio je Milanović

Nakon što je položio vijence i dao izjavu u Okučanima povodom 26. obljetnice VRO Bljesak, predsjednika Zorana Milanovića na odlasku je zaustavio Ilija Vučemilović, predsjednik Udruge veterana Tigrova, pozivajući ga da ode s braniteljima u kafić.

Na snimci koju je objavio RTL može se vidjeti kako Milanović zastaje, a zatim rukom poziva Vučemilovića da mu pristupi te ga pita: "Tko te naljutio?"

Dok su se rukovali, Vučemilović je kazao: "Ma tko će mene naljutiti. Ne smije mene nitko ljutiti. Mi smo stabilni. Ajde, dođi u kafić dečkima platit' piće. Dat ću ti ja 100 kuna ako nemaš".

"Moram tamo", odgovorio je Milanović i nastavio dalje.

>> VIDEO Milanovićev govor i susret s Vučemilovićem

Komentara 80

DA
dado3107
17:58 01.05.2021.

čitam komentare i ne vjerujempa sram me za koga smo se borili trebali smo pustiti da vas sve čede riješe a ne da ova gomila nečega pljuje i proziva čovjeka koji je veteran tigrova, no večina komentatora zna vjerojatno samomo za arkanove tigrove

Avatar Domobran
Domobran
12:56 01.05.2021.

Kao i 91'...

PO
polifonije
13:07 01.05.2021.

A što slučajnog nisu pozvali mukte, da se ne baci i obećali da su nabavili brojač novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije