Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRASTAO NA KNEŽIJI

Prijatelji zarobljenog Hrvata: Vojska mu je bila zanimljiva. Želio je još kao klinac biti marinac

13.05.2022.
u 20:33

Krenuo je stopama svoga oca, hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata. Nakon što je u Tigrovima proveo nekoliko godina, shvatio je da će teško napredovati i još teže otići u neku misiju te je napustio HV i otišao putem koji ga je odveo u Ukrajinu. Prije dvije godine, u svibnju 2020., pristupio je ukrajinskim oružanim snagama i potpisao ugovor o službi za koju je primao plaću od oko tisuću dolara.

Komentara 16

DU
Deleted user
21:55 13.05.2022.

Sad mi nešto nije jasno. Prijatelji zarobljenog Hrvata kažu da mu je vojska mu je bila zanimljiva, a on je tvrdio da je zbog neke Ukrajinke išao tamo i tražio njihovo državljanstvo. Pitanje je, je li mu bila bitna djevojkaa ili plaćenička Azov odora?

DU
Deleted user
22:53 13.05.2022.

Ne zavisi od Putina dali ce svijet gladovati, zavisi od Vas koji nas uvjeravate da hrane više nema i da nitko pšenicu nije zasijao, što je laž neviđena. Ovo samo glup covjek ne može da razumije i shvati. Šta želee od nas, pitam se? Na šta nas žele prisiliti? Šta će nam biti ponuđeno?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
22:14 13.05.2022.

Prijatelji zarobljenog Hrvata: Vojska mu je bila zanimljiva. Želio je još kao klinac biti marinac a sada če biti živa trening vreča za zabavu ruskim specijalcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?