Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 58. godini

Preminuo David Carr, stručnjak za medije i poznati novinar New York Timesa

Foto: Screenshot
13.02.2015.
u 09:32

Njegova se kolumna objavljaljivala ponedjeljkom i fokusirala se na probelem u medijima, uključujući tisak, interent, film, radio i televiziju

Nakon što se vijest o smrti Davida Carra, poznatog novinara New York Timesa, sinoć proširila internetom, mnogi koji su ga poznavali izrazili su žaljenje te podijeli svoje uspomene.

Carr je umro u svom uredu. Imao je 58 godina. Timesu se 2002. pridružio kao poslovni novinar koji je pratio medijsku industriju. Njegova se kolumna objavljivala ponedjeljkom i fokusirala se na probleme u medijima, uključujući tisak, internet, film, radio i televiziju.

Predavao je na sveučilištu u Bostonu na katedri koja se bavila proučavanjem kreativnih poslovnih modela kako bi se podržalo novinarstvo u digitalnoj eri.

Komentara 1

BA
bajo2
13:02 13.02.2015.

nikad cuo za njega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije