Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Petorica prvo pretukla dvojicu rukama i nogama, pa policajca izudarali palicom

policija očevid
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
26.08.2020.
u 07:43

Tereti ih se za događaj koji se zbio 20. srpnja na jednoj benzinskoj postaji u Kraljevici. Tamo su došli namjeravajući teško ozlijediti oštećenika

Petorica muškarca u dobi od 22, 39, 46, 26 i  36 godina optuženi su za nanošenje teške ozljede, pokušaj nanošenja teške ozljede, prisilu prema policijskom službeniku i pokušaj prisile prema policijskom službeniku, a optužnicu protiv njih je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Tereti ih se za događaj koji se zbio 20. srpnja na jednoj benzinskoj postaji u Kraljevici. Tamo su došli namjeravajući teško ozlijediti oštećenika. Kada su ga ugledali, 22-godišnjak se prvo s njim posvađao, a zatim ga je više puta šakama udario po glavi pri čemu ga je teško ozlijedio jer je oštećeniku na više  mjesta pukla lijeva zigomatična kost. Dok je on tukao oštećenika, njegovi kompanjoni su napali prijatelja oštećenika kojeg su više puta nogama i rukama udarili po tijelu, pri čemu su ga lakše ozlijedili.

Dok su optuženici mlatili  dvojicu muškaraca netko je pozvao policiju, a kada se jedan od pristiglih policajaca pokušao umiješati htijući spriječiti optuženike da tuku napadnute muškarce i on je napadnut. Prema optužnici, rukama i drvenim palicama napali su ga 26-godišnjak  i 36-godišnjak.

Tužiteljstvo je nakon podizanja optužnice zatražilo da se 22-godišnjaku i 39-godišnjaku produži istražni zatvor koji im je nakon uhićenje određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije