Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENO 11 LJUDI

Ovo je muškarac koji je usmrtio napadača u Cetinju: 'Očistio je ulice od demona. Heroj, junak!'

Foto: STEVO VASILJEVIC/PIXSELL/REUTERS/Facebook
1/8
13.08.2022.
u 10:26

Dok ga policija nije mogla uhititi, Borilovića je usmrtio sugrađanin Neno Kaluđerović, kojeg brojni Crnogorci trenutno smatraju 'herojem

Nezapamćena tragedija potresla je jučer Crnu Goru nakon što je Vuk Borilović (34) usmrtio 10 osoba, među kojima je i dvoje djece. 

I dok ga policija nije mogla uhititi, Borilovića je usmrtio sugrađanin Neno Kaluđerović, kojeg brojni Crnogorci trenutno smatraju 'herojem'. 

Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija muškarca koji je navodno usmrtio Borilovića. 

''Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nisi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih susjeda, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina. Neno, uz tebe je cijela Crna Gora u ovim teškim trenucima!'' - objavljeno je na Instagramu. 

Brojni sugrađani pozivaju da se ovog građanina obrani na sudu

''Šta god mislili o oružju zapamtite da naoružanog čovjeka sa zlom namjerom može zaustaviti samo naoružani čovjek sa dobrom namjerom'', pisali su korisnici i na Facebooku. 

Motiv stravičnog napada na Cetinju još nije poznat, no brojni mediji objavljuju priče svjedoka. Mediji navode i kako je svemu prethodila svađa između Borilovića i obitelji koja je živjela u podstanarstvu u njegovoj kući. Navodno je obitelj kasnila s plaćanjem stanarine. 

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

Komentara 34

Avatar Cantor
Cantor
11:20 13.08.2022.

Kod nas bi bio uhapšen i optužen za neovlašteno posjedovanje oružja i prekoračenje nužne samoobrane. Hrvat u ovoj „našoj” državi nema pravo braniti se....

PO
poluvodič
11:56 13.08.2022.

Ne vjerujem da će ga peći savjest nakon svega, kad ti netko pobije pola susjedstva i malu djecu.. Ne bih niti dvoumio niti bi mi bilo žao ni sekunde. U zakonu treba biti dopušteno ovo što je on uradio, ali naravno nakon detaljne istrage.

Avatar drug Joža
drug Joža
11:07 13.08.2022.

Nije bila njegova dužnost da ubije ubojicu...ali netko mora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije