Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTI-COVID PROSVJEDI

Odgođeno saslušanje dr. Biloglava pred Časnim sudom Liječničke komore

Zadar: Održan prosvjed pod imenom “Krik za slobodu” protiv epidemioloških mjera
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
14.06.2022.
u 14:38

Pod jednakom je otpužbom i dr. Alma Demirović, patologinja iz KBC Sestre milosdnice,  a oboma se na teret stavljaju istupi u prosvjedima protiv epidemioloških mjera

Očitovanje dr. Damira Biloglava pred Časnim sudom Hrvatske liječničke komore odgođeno je za mjesec dana. Dr. Biloglav je, naime, tražio da saslušanju prisustvuje i njegov odvjetnik koji nije bio pozvan, zbog čega je Biloglav tražio odgodu.

Drugi je zahtjev išao od Hrvatske udruge zviždača, koja je tražila da ovo saslušanje bude otvoreno za javnost, no to je odbijeno.  

Dr. Biloglav, obiteljski lliječnik iz Zadra, optužen je zbog kršenja Etičkog kodeksa Lječničke komore i narušavanja ugleda liječničke profesije.

Pod jednakom je otpužbom i dr. Alma Demirović, patologinja iz KBC Sestre milosdnice,  a oboma se na teret stavljaju istupi u prosvjedima protiv epidemioloških mjera. Prijeti im oduzimanje liječničke licencije na tri mjeseca. 

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serafin002
14:59 14.06.2022.

Takvim pokvarenim manipulatorima treba dati otkaz jer ugrožavaju zdrvlje i živote ljudi. Vani su takvi antivakseri jako traženi pa sretan im put.

DU
Deleted user
15:17 14.06.2022.

Što se časni sud nije dotaknuo Čorušića koji je sva puta bio u Vrapču zbog prijetnje vaternim oružjem i to u alkoholiziranom stanju, zatim kada je krivi jajnik ženi izvadio, zatim kada je sudjelovao u trgovini organima, zatim kršenje Hipokratove zakletve te iznošenje podataka o pacijentu, krađa podataka od pacijenta...i da to je naš novi čovjek koji će provoditi reformu zdravstva jer nam je zdravstvo u banani!

HR
hrvatin
15:07 14.06.2022.

Rezim u Sjevernoj Koreji je djecja igra prema ovom sto rade u Hrvatskoj.Jedini koji su zasticeni kao licki medvjedi su oni koji vole hodati goli i u bojama,sablaznjavati nejaku hrvatsku djecu svojim perverzijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije