Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremešna kradljivica

Napunila kolica pa izašla iz trgovine bez plaćanja

košarica
Arhiva Večernjeg lista
08.09.2010.
u 11:33

69-godišnjakinja iz Murtera pokušala je ukrasti robu vrijednu oko tisuću kuna.

Kolica puna različitih proizvoda, ukupne vrijednosti oko tisuću kuna, pokušala je jučer oko 13.30 sati neopaženo izvesti iz Plodina u Ražinama 69-godišnjakinja iz Murtera.

Iskoristila je nepažnju prodavača i prošetala s ukradenom robom pored njih. Ipak, trgovci i zaštitari primijetili su što je naumila te pozvali policiju.

Protiv 69-godišnjakinje će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

Komentara 2

BO
boston
00:58 09.09.2010.

Kazneno djelo krade vrijednosnih jaja, brasna, secera, mozda cak i wc papira.... Predlazem nadleznim \"organima\" smrtnu presudu za ovaj teski kriminal!!

OB
-obrisani-
08:03 09.09.2010.

Koliko je meni ovdje vidljivo da niti policija niti sudstvo pojma o pojmu nema. Pa da ja branim baku mogli bi mi samo popušiti milokliz. Do 1000 kuna se sve pokreće privatnom tužbom, a Plodine koliko ja znam još uvijek nisu neka državna tvrtka. Zatim se ne gleda da je baki već država odavno otela novac, pa nije imala dosta za lijekove i eto postala je zaboravna. Gledajući s druge strane, pa bakica po Ustavu ima pravo na dostojan život i mirovinu s kojom može živjeti. Banana država s kretenima u vlasti i ovcama koje uporno postavljau na čelo države polupismene idiote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije