Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN NAPADAČ

Napad nožem u vlaku na sjeveru Njemačke: Ubijene dvije osobe, ranjeno pet

Berlin Mayor Giffey presents 29-Euro public transport ticket for German capital area
LISI NIESNER/REUTERS
25.01.2023.
u 18:09

Policajci su uhitili napadača čiji motiv zasad nije poznat. Dnevnik Bild javlja da se radi o Sirijcu.

Dvije osobe su ubijene a pet ozlijeđeno u srijedu u napadu nožem u vlaku između Kiela i Hamburga na sjeveru Njemačke, objavila je policija. Napadač je nešto prije 15 sati nožem nasumice počeo napadati putnike u vlaku koji je stizao na željezničku postaju u mjestu Brokstedt.

Policajci su uhitili napadača čiji motiv zasad nije poznat. Dnevnik Bild javlja da se radi o Sirijcu. Željeznički promet u tom dijelu Njemačke je obustavljen.

Brokstedt je mjesto oko 60 kilometara sjeverno od Hamburga u saveznoj državi Schleswig-Holstein. U napadu koji se dogodio krajem 2021., Sirijac je u međugradskom vlaku u Bavarskoj nožem teže ozlijedio tri osobe.

VIDEO: U Sisku priveden 56-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 51-godišnjeg brata

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bobiii
Bobiii
21:05 25.01.2023.

Nijemci su uselili miljune potencijalnih terotista, to je postala jedna velika klaonica,, to je životno mjelo Angele Merkel i američkih partnera koji su tamanili Arape.

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:01 25.01.2023.

Motiv nije poznat? Vrlo jednostavno: radi se o visoko cijenjenom i vrhunski obrazovanom kardio-vaskularnom kirurgu, koji je požrtvovno operirao nezahvalne Nijemce čak i izvan radnog vremena na putu kući u vlaku. Ali Nijemci, nezahvalni kakvi jesu, opirali su se ii zato su umrli od posljedica zahvata. U principu bi sada trebalo obitelji umrlih i ranjenih tužiti na milijunske iznose zbog toga što će taj požrtvovni sirijski kirurg imati traumu do kraja života jer su mu za operacije umrla, za sada, dva pacijenta!

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
23:13 25.01.2023.

A ja mislio da se ovako nešto dešava samo u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije