Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grandiozna preprodaja plina

Najveće istine i zablude o pljački Ine: U kaosu informacija ovo je najvažnije što treba znati

07.09.2022.
u 13:24

Priličan je mazohizam s gledišta hrvatskih interesa, s obzirom na sve okolnosti, sada konstruirati teze o političkoj odgovornosti hrvatske Vlade

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
13:55 07.09.2022.

Pravo pitanje je: A koliko toga još ima u INA? Ovo je samo jedna od epizoda iz dugogod. telenovele: DrpačINA. Imam rodbinu koja je, ili bila zaposlena u INA pa su otišli u mirovinu i tamo je gl. pravilo :: Šuti i kradi! Vele da počinje na razini čistačica benz. postaja i točioničara, a svojedobno za učlaniti se u klub vozača cisterni je "članarina" bila 25000 DEM. Ovo je samo vrh po magnitudi pol. potresa, još od epohe soc. samoupravljanja je INA bila leglo, neka radnička "buržoazija" s velikim plaćama i još više toga stečeno, nemoguće i od tako visokih plaća. Znači, logičan potez bi bio angažiranje neovisnih rev. kuća i priv. detekt. agencija da se otkriju pojedini u INA s 5-6 stanova i sličnim imutkom, onda se analizira što se i kako potpisivalo u njihovom šefovanju u INA. Ne, kod nas čak ispod radara Porezne prošli ti likovi s velikim brojem nekretnina, nitko ni da bi pitanje postavio - običnom postolaru kad kupi Octaviju, odmah slijedi poziv iz Porezne i provjera fiskalne i dr.

OP
opapara
13:29 07.09.2022.

još dan danas se krije ime škugorovog pomoćnika koji je morao dati potpis za sve ugovore uz škugora, također se krije kad je škugoru povećan limit da potpisuje ugovore do 20 milijuna eura i na čiju inicijativu tko je to morao izglasati, također se kriju svi ostali ugovori po kojima je cijena plina bila kupljena po istoj cijeni

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:52 07.09.2022.

Da se samo objavi sustav nadležnosti kod sklapanja ugovora u INA-i sve bi bilo kristalno jasno. On bi jasno pokazao da u tom lancu najveće ovlasti i odgovornosti imaju Operativni direktori i predsjednik Uprave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?