Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandali

Na osnovnoj školi nacrtali 16 kukastih križeva i šest 'U'

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
25.07.2015.
u 15:16

Mladići su išarali fasadu škole u dužini od oko 200 metara

Splitska policija kazneno je prijavila 20-godišnjaka i još dvojicu maloljetnika koji su 7. srpnja na fasazi osnovne škole u Trilju crvenim sprejem nacrtali 16 kukastih križeva i šest slova "U" s križem u sredini.

Mladići su išarali fasadu škole u dužini od oko 200 metara, a protiv njih je podneseno posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Komentara 59

Avatar Matervamcrvenu
Matervamcrvenu
15:30 25.07.2015.

jeli i za to kriv Šuker i HNS? Zaista čudno u tim prostorima vlada sdp ,rade li to njihovi pioniri ili omladinci?

Avatar arhaika
arhaika
16:15 25.07.2015.

a bogme ime jednog d najuzasnijih zlocinaca i diktatora kojem se nosao onaj falusoidni stap te odrzavali sletovi netko napisao ime najljepseg trga i zg. sramota!!!

ZK
zoran.krasnic
19:38 25.07.2015.

Vi novinari kao da ste protiv ove države. Dođite u Borovo Selo, Trpinju,Bršadin,Bobotu,Veru, Klisu,Beli Manastir i ostala mjesta u Hrvatskoj gdje su Srbi većina pa slikajte 4C i kokarde. Slikajte grafite protiv Hrvata i Hrvatske pa objavite i to. Ili je to za vas normalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije