Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspuštanje Sabora

Most o Milanoviću: Svjesno i namjerno predsjednik SDP-a iznosi neistinu

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
11.07.2016.
u 22:30

"Točno je da je 15. srpnja kao datum raspuštanja Sabora dogovoren na zajedničkom sastanku članova Most-a i SDP-a, u vrijeme kada se HDZ još aktivno bavio svojim planovima o preslagivanju saborske većine i nije uopće razmišljao o novim izborima"

Most nezavisnih lista u najnovijem statusu na Facebooku tvrdi da predsjednik SDP-a Zoran Milanović svjesno i namjerno obmanjuje javnost te su naveli da je Milanović prije dva dana rekao da je njegova želja bila da se Sabor raspusti 18. lipnja, "a na kraju će biti najranije 15.  srpnja zbog interesa HDZ-a i Mosta nezavisnih lista, to je bio njihov zadnji koordinirani čin". 

"Svjesno i namjerno predsjednik SDP-a iznosi neistinu. Točno je da je 15. srpnja kao datum raspuštanja Sabora dogovoren na zajedničkom sastanku članova Most-a i SDP-a, u vrijeme kada se HDZ još aktivno bavio svojim planovima o preslagivanju saborske većine i nije uopće razmišljao o novim izborima. Točno je da je SDP tražio da se Sabor raspusti odmah, ali tada bi izbori morali biti tijekom srpnja ili kolovoza", navode iz Mosta. 

Objašnjavaju da su se protivili izborima u ljetnim mjesecima " jer bi to osjetno smanjilo odaziv birača i bilo bi protivno dobroj demokratskoj praksi kakva je uobičajena u razvijenim demokratskim državama". 

>>'Ne tražimo da Milanović ode s mjesta predsjednika SDP-a, već da ne bude premijer'

>>'Ne radimo, a imamo plaće od 12 do 17 tisuća kuna. Nikome normalnom to ne može biti normalno'

Ključne riječi

Komentara 38

BA
barbaizamerike
22:48 11.07.2016.

tata od Zorana Milanovica Stipe za vrime.pozdrav Juge bio tajnik od Mike Tripala I kad je bilo Hrvatsko proljece Tripalo smjenjen a Stipe napredovo a Stipin kum Veselica zavrsio u zatvoru.sve nesto sumnjvo Zoran vojsku JNA sluzio pod cudnim okolnostimaokolnostima u Beogradu a u Domovinskom ratu nije ni ucestovo.Stipe otiso u HDZ a Zoran u SDP. sve nesto sumnjivo

BA
barbaizamerike
22:42 11.07.2016.

Milanovicu se kao covjeku I politicaru nemoze vjerovat

Avatar TucTuc
TucTuc
23:41 11.07.2016.

Jednom lazov, zauvijek lazov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije