Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Žigmanov

Moguć je ulazak Hrvata u vladu Srbije: Možemo biti most u stvaranju boljih odnosa

17.08.2022.
u 15:21

Ukazao je i kako je njegov izbor u Skupštinu Srbije pridonio da DSHV i Hrvati u Srbiji postanu vidljiviji u medijima, da ih se pita za mišljenje i stavove, ali i želje i potrebe. Sada se DSHV gleda kao parlamentarnu stranku, a ne kao udrugu ili izvanparlamentarnu stranku, a ulazak u Vladu to bi sve pojačao i popravio.

Komentara 4

RA
RadagastovBrat
16:58 17.08.2022.

Nama srbende kroje vladu, vedre i oblače a ovi naši su sretni ako ih taj dan nitko ne vrijeđa po nacionalnoj osnovi

VO
Vozdovac
17:52 17.08.2022.

Gospodin Zigmanov je gospodin i jako smirena i kulturna osoba, problem ne sto on predstavlja samo hrvate iz backe, u sremu nije bio par puta ukupno, a u beogradu( gde zivi najvise hrvata u srbiji), ne zeli ni da cuje za probleme. Postoji hrvatsko drustvo grada beograda, ukljucuje neke od jako poznatih i javnih licnosti, npr ministra franju-vanju udovicica, glumca aljosu vuckovica, sinisu kovacevica, olivera dulica, anicu dobru, nedu arneric( dok je bila ziva)…… Zigmanov ne zeli ih cak ni ukljuciti u politicki zivot hrvata, kaze da su ti sve “srbi” hrvatskog porekla, taman ista tvrdnja kao i vucic, kod kojeg ce u vladu sada, i u koaliciju na drzavnom nivou, bez hrvatska 2 poslanika sns nema vecinu, mora da ukljuci sps( sto ne dozvoljavaju eu i usa).

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
16:28 17.08.2022.

Potreban je ulazak Hrvata u vladu Srbije jer balkanska brača po jeziku, krvi i kulturi moraju ponovo surađivati u duhu bratstva i jedinstva i zaboraviti da se sporadicno pokolju, siluju i ubijaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?