Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visio s mosta

Mladića iz smrskanog auta izvlačili vatrogasci, bori se za život

nesreća (1)
Foto: Franjo Lepan/24sata
1/5
06.11.2010.
u 10:47

Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci radi izvlačenja mladića iz auta.

SLAVONSKI BROD – Vozač D. J. (23) iz Slavonskog Broda zadobio je teške i po život opasne ozljede u prometnoj nesreći koja se u 3.05 sati dogodila u Ilici 108. brigade ZNG-a u Sibinju.

Do nesreće je došlo kada je D. J., upravljajući Audijem, zbog neprilagođene brzine po izlasku iz zavoja udesno izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio s kolnika. Potom je prednjim bočnim dijelom automobila udario u betonski dio mosta, nakon čega se vozilo zaustavilo na ogradi mosta prevrnuto na krov.

Teško ozlijeđeni mladić prevezen je u brodsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci radi izvlačenja mladića iz auta, a policija je za vrijeme trajanja očevida zaustavila promet i preusmjeravala ga obilazno kroz Sibinj.

Vozač će biti prekršajno prijavljen.

Komentara 7

JA
jadniste
13:20 06.11.2010.

Kakma - sumljam? Sta to znaci? Jesi mislio na sumNJam? Ajde odi zavrsi osnovnu skolu prije nego nastavis ovdje komentirati....Mene zanima zasto inicijali? Jel maloljetan? Ili cemo vjecno sakrivat kretene i cestovne ubojice?

OB
-obrisani-
13:46 06.11.2010.

\"u prometnoj nesreći koja se u 3.05 sati dogodila u Ilici 108. brigade ZNG-a u Sibinju.\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mislio sam da je ** Ilica ** samo u Zagrebu... \"Do nesreće je došlo kada je D. J., upravljajući ** Audijem **... \" ~ dobro da je vozio Audi, a ne obican auto.... vjerovatno prezivio ne bi...

KA
Kakma
13:14 06.11.2010.

Hoce li se nakon ovoga opametiti?Sumljam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije