Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doputovao autocestom

Milanović u Varaždinu: 60 km na sat je optimalna brzina za ići naprijed

milanović
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
06.02.2015.
u 20:21

Doputovao je po snijegu autocestom iz Zagreba, i to brzinom od 60 kilometara na sat

– Ekonomski rast ove će godine doći. Ne očekujem da će ljudi, kad se objave prvi podaci, skakati od sreće. Trebat će vremena da osjete, ali Hrvatska ide pravim putem. Hrvatska nije Grčka. Ovdje nije bilo velikih rezova i odricanja, dramatičnih padova i prepolovljavanja gospodarstva u nekoliko godina. I zato su ljudi prepoznali ono što radimo, strpljivi su i razumni, i na tome im hvala. Bez obzira na sve frustracije, nestrpljenje i nezadovoljstvo, duboko osjećam da razumiju ono što radimo, da znaju da smo na pravom putu i da idemo u pravom smjeru – poručio je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Varaždinu, na godišnjem druženju s članovima stranke u Varaždinskoj županiji, gdje je proslavljena je 24. godišnjica SDP-a.

Doputovao je po snijegu autocestom iz Zagreba, i to brzinom od 60 kilometara na sat.

– S tom brzinom, u okviru svih pravila, koliko god to sporo bilo, dođeš na cilj. Ne izletiš iz zavoja i ne zabiješ se u banderu. To je optimalna brzina kojom mi u Hrvatskoj idemo naprijed, ne natrag. Nema više natrag! – istaknuo je Milanović. Naprijed, a ne natrag, to je naš slogan, dodao je. Pred građanima je izbor "mi ili oni", ali pritom ne misli, rekao je, na obračun, već na izbor između dobrog i lošeg, svjetla i tame.

Dotaknuo se i oprosta dugoa, koji potvrđuje da su socijaldemokrati, te problema s kreditima u "švicarcima".

– Prva samo vlada koja je nakon dosta razmišljanja i racionalnog promišljanja rekla "u redu, sad će teret preuzeti banke, a ne građani" – rekao je i dodao kako je bitno da oni koji u jednom trenutku imaju malo više snage, a to su banke, ne zagospodare društvom jer društvom gospodare građani".

>> Milanović pozvao Grabar Kitarović na prvu redovitu sjednicu Vlade nakon inauguracije

Komentara 43

DA
Djeca_Arbata
20:44 06.02.2015.

"Jurimo trideset na sat" ( Maratonci trče počasni krug...)

DU
Deleted user
20:41 06.02.2015.

Opet teleba. oduševljava me ova ličnost sa svojim konstantno glupim izjavama.Da njega nema bilo bi nam dosadno. A da mi je bilo vidjeti ta dva napuhanka, a pretpostavljam da je bio u vlaku s Sinišom , oličenjem prepotencije i bahatosti, i to je taj duo i trio itd, koji se zove vlada i koji sam sebe hvali i koji nam govori, mi smo ovo, mi smo ono, ma niste vi ništa , vi ste obična šaka jada koja nas vodi u propast u ekonomskom, političkom, kulturnom smislu.Ova vlast je opća opasnost.

DR
drugPlenky
20:29 06.02.2015.

Tvoja brzina je odvela Hrvatsku u propast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije