Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kroz Viber naljepnice oživjet će kreativni radovi djece iz SOS dječjeg sela

SOS Dječje selo Hrvatska ima svoj Viber community
23. travnja 2021. u 11:22 33 prikaza
SOS Dječje selo Hrvatska ima svoj Viber community
Pogledajte galeriju 1/8

U suradnji s Viberom, jednom od vodećih aplikacija u Hrvatskoj za razmjenu poruka, i Mediacor agencijom, SOS Dječje selo Hrvatska je pokrenulo novi kanal putem kojeg ćemo vam pokušati dočarati kako djeca odrastaju u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Donosimo vam priču Marije Livaja SOS Dječje selo Hrvatska Odrasla je bez roditelja, a sada joj je obitelj svetinja

Na taj način ćemo dijeliti najvažnije informacije i obilježiti bitne datume, a jedan od prvih će biti Majčin dan, 9. svibnja 2021. Iako, nažalost, nemaju priliku odrastati uz svoju biološku majku, mališani u SOS Dječjim selima svoju su sigurnu luku pronašli u zagrljaju SOS mama.

Upravo njima u čast pripremili su kreativne radove koje ćemo pretvoriti u naljepnice (stickere), a članovi Vibera iz cijeloga svijeta će ih moći besplatno preuzeti i podijeliti ih sa svojom obitelji i prijateljima te na taj način širiti svijest i pozitivnu energiju.

Također, moći ćete pratiti i druge aktivnosti kojima se naši mališani iz SOS Dječjeg sela bave u slobodno vrijeme i dobiti širu sliku o odrastanju u SOS obitelji te saznati na koji način i vi možete podržati stvaranje obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ako želite biti dio ove lijepe priče i u sebi prepoznati ljepotu pomaganja, klikom na link pridružite se našem Viber communityju i zajedno stvarajmo brižan dom za svako dijete.

CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti