Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viber community

Kroz Viber naljepnice oživjet će kreativni radovi djece iz SOS dječjeg sela

SOS Dječje selo Hrvatska ima svoj Viber community
23.04.2021.
u 11:22

SOS Dječje selo Hrvatska ima svoj Viber community

U suradnji s Viberom, jednom od vodećih aplikacija u Hrvatskoj za razmjenu poruka, i Mediacor agencijom, SOS Dječje selo Hrvatska je pokrenulo novi kanal putem kojeg ćemo vam pokušati dočarati kako djeca odrastaju u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Na taj način ćemo dijeliti najvažnije informacije i obilježiti bitne datume, a jedan od prvih će biti Majčin dan, 9. svibnja 2021. Iako, nažalost, nemaju priliku odrastati uz svoju biološku majku, mališani u SOS Dječjim selima svoju su sigurnu luku pronašli u zagrljaju SOS mama.

Upravo njima u čast pripremili su kreativne radove koje ćemo pretvoriti u naljepnice (stickere), a članovi Vibera iz cijeloga svijeta će ih moći besplatno preuzeti i podijeliti ih sa svojom obitelji i prijateljima te na taj način širiti svijest i pozitivnu energiju.

Također, moći ćete pratiti i druge aktivnosti kojima se naši mališani iz SOS Dječjeg sela bave u slobodno vrijeme i dobiti širu sliku o odrastanju u SOS obitelji te saznati na koji način i vi možete podržati stvaranje obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ako želite biti dio ove lijepe priče i u sebi prepoznati ljepotu pomaganja, klikom na link pridružite se našem Viber communityju i zajedno stvarajmo brižan dom za svako dijete.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije