Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Kratkoj priči "Tišinu, molim" Igora Rajkija iz Zagreba prva nagrada

rajki01_PXL_kar_061210
PIXSELL
06.12.2010.
u 13:59

Književni krug Karlovac drugu je nagradu dodijelio Mihaeli Gašpar za priču "Heptanon, metadon...", a treću Jakovu Butkoviću za "December underground"

Zagrepčanin Igor Rajki dobitnik je prve nagrade ovogodišnjeg natječaja za najbolju kratku priču Književnog kruga Karlovac.

Prosudbeno povjerenstvo, u kojem su bili predsjednik Književnog kluba Karlovac Željko Mavretić, književnik i novinar Goran Gerovac te profesorica Jasenka Staničić, njegovu priču “Tišinu, molim” ocijenilo je najboljom od 135 pristiglih. Autoru pripada 2000 kuna.

Drugonagrađena Mihaela Gašpar iz Strmeca Samoborskog dobit će 1500 kuna za priču “Heptanon, metadon...”. “December underground” naslov je trećenagrađene priče Zagrepčanina Jakova Butkovića, kojemu pripada 1000 kuna.

Još je sedam  pristiglih priča odabrano za objavljivanje u Karlovačkom tjedniku: “Oči su mi dječje” Morin Kudić iz Labina, pobjednice pretprošlog natječaja, “Grijanje na lokalnoj liniji” Slađana Lipovca iz Čazme, “Dostava za dobar frejm” Silvija Lončarića iz Zagreba, “O sobama” Valentine Mikšić iz Karlovca, “Armirani beton” Marka Dejanovića iz Zagreba, “Kratka priča o kratkoj priči" Dubravka Šiftara iz Zagreba i “Partizanska priča” Davora Gusića iz Splita.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije