Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topnički dnevnici

Kosor: Učinili smo sve, javili smo gdje su završili dokumenti

kosor
Davor Višnjić/PIXSELL
23.05.2010.
u 23:39

To je ono što smo mi i trebali učiniti – naglasila je. Brammertz sutra dolazi u Zagreb, gdje će pokušati saznati sve o tijeku istrage o topničkim dnevnicima.

Hrvatska je dobila punu potporu za završetak pregovora s EU, a to je vezano i uz otvaranje poglavlja 23. pravosuđe i temeljna prava, izjavila je Jadranka Kosor nakon sastanka s veleposlanikom SAD-a za pitanja ratnih zločina Stephenom Rappom u Zagrebu. Istaknula je da RH potpuno surađuje s Haaškim sudom te da je, što se tiče dokumenata koje traži haaški tužitelj Serge Brammertz, tzv. topničkih dnevnika, sve jasno rekla.

– Što smo pronašli predali smo te jasno izvijestili tužitelja kada su napravljeni i kod koga su završili nepronađeni dokumenti. To je ono što smo mi i trebali učiniti – naglasila je. Brammertz sutra dolazi u Zagreb, gdje će pokušati saznati sve o tijeku istrage o topničkim dnevnicima.

Komentara 26

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
14:33 24.05.2010.

Dragi mikec I Slovenija je u qurcu pa mora ucestvovati postotkom otplacivanja napomenutih dugova. Slovenija ima slivnik od mora a ne kao Grcka ili Hrvatska... Fakat je da ne znamo gospodarit s onim sto nam je Bog dao. S timtim zelim nadodati da: 1. Restauracija Austro-Ugarske trba poceti sto prije... 2. Zagreb vratiti na staro ime Agram 3. Reinstalirati Domobranstvo i Krajiske Granicare (1-11 pukovnija) To je jedini nacin povratka Hrvatske privrede i politike u ZLATNO DOBA. Živjelo sjecanje na cara Franju Josipa Potomak_79 Liccaner Pukovnija

PG
praseca gripa
23:47 23.05.2010.

Vazno je da ste vi sve dali,ali ni to nije dosta! Boze ,koliko su plitki nasi politicari!

UN
Universo
14:29 24.05.2010.

Hrvatska je obavila svoje zadaće i sramotno je Bramertzovo ponašanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije