Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomen-ploča

Karamarko objavio fotografiju: E, moj Zagrebe... Nikako se riješiti smeća

Osijek: Tomislav Karamarko i Ivica Todorić svjedoče u aferi SMS
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
27.09.2022.
u 12:01

Objavio je fotografiju spomen-ploče podignute 1949. godine, za vrijeme Jugoslavije

Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a, oglasio se na Facebooku nesvakidašnjom objavom. On je, naime, objavio sliku jedne spomen-ploče koja se nalazi negdje u Zagrebu.

Riječ je o, kako se može vidjetio spomen-ploči podignutoj 1949. godine, za vrijeme Jugoslavije.

"E moj Zagrebe... Nikako se riješiti smeća...", napisao je Karamarko.

 

Komentara 26

KO
koraknaprijed
12:19 27.09.2022.

Alkar Karamarko U SRIDU!!!!

BR
Brandfackel2
12:21 27.09.2022.

Uisrinu je civilizacijska sramota u jednom srednjeuropskom gradu držati spomen-ploče komunističkim zločincima. Ali znamo zašto je tako. Glasači onih koii ne žele maknuti te ploče žive u stanovima i kućama koje su im darovali komunistički zločinci. Prije toga su stvarne vlasnike, uglavnom Hrvate i židove, pobili ili protjerali... Tako da SDP i Možemo ima stabilno glasačko tijelo....

DU
Deleted user
12:16 27.09.2022.

Nemoguce je dati bilo kakav suvisli komentar na smece koje imamo u Zagrebu, a da ne bi bili blokirani. Jedino ispravno je reci da treba educirat gradjane i pozvat na gradjansku svijest kako bi se rijesili smeca koje je po zagrebackim fasadama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije