Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.04.2014. u 14:00

O tome kakav je on vođa vodila se sinoć zanimljiva rasprava u Studiju 4

Kad je Milanović nedavno iznenada posjetio Mostar, usred gotovo ratnog stanja u tom gradu, shvatio sam da imamo premijera državnika. Nije se libio doći tada u Hercegovinu iako je znao da će ga Erdoganovi prijatelji iz Sarajeva napasti iz sveg oružja. Ali na domaćem terenu ne pokazuje gotovo ništa od tih odlika. Pa čak ni u svojoj kući, u SDP-u. O tome kakav je on vođa vodila se sinoć zanimljiva rasprava u Studiju 4.

Gošće su bile bivša SDP-ovka Aleksandra Kolarić i novinarka Jasmina Popović. Osjetilo se u svakoj Aleksandrinoj rečenici ogorčenje jer ju je Milanović izbacio iz stranke, teško je to sakriti. No ona je ponudila nekoliko zgodnih relacija, među ostalim i onu kako nitko od silnih članova Predsjedništva stranke nije imao mišljenje oko Sabe i Merzel dok ga nije izrekao vođa. A kad ga je izrekao vođa, onda su svi oni samo ponavljali vođinu rečenicu (ne znam zašto, ali to me užasno podsjeća na Karmarkov HDZ). No, pravi je ubod ipak imala urednica emisija Tončica Čeljuska koja se upitala: Pa kakav je to kadrovski kapacitet SDP-a kad nemaju zamjenu za Linića? Kasnije smo u istoj emisiji gledali zanimljivu koaliciju Zvonka Makovića i Jasena Mesića protiv ministrice Zlatar. Demonstrirali su kakvu to moć ima crveno-crna pamet kad se udruži. Ali od svega je sinoć bilo najjače javljanje Borisa Miševića iz Moskve: Odavno nismo gledali nekoga tako sretnoga kao Todorića nakon što je došao do jeftinog novca u ruskoj Sberbanci. A i sam sam se nasmijao tome kako Rusi mirno posluju dod zapad na njih reži.

PLUS

HTV 2: Koliko su pingvini slični ljudima, naročito u ljubavi i preljubu, gledali smo sinoć u dokumentarcu s Antarktike, kontinenta za kojega često zaboravljamo da je na Zemlji

MINUS

Al Jazeera: U prilogu o FK Sarajevu, klubu koji je najurio Jarnija i umalo doveo Arkanova prijatelja za trenera, moglo se podsjetiti i na njihove bizarne navijače, tzv. "Horde zla"

>> Fronta protiv Milanovića: Ima sve više nezadovoljnih

Komentara 4

AM
alberta.mutti.5
14:41 11.04.2014.

Sto se htjelo reci sa ovim kumica-komentarima u duhu prezimena. Moze li se i ovo okarakterisati kao trac-kleveta?

KI
Kissinger
18:13 11.04.2014.

gdje igra ta kolarićka,nemogu se sjetiti ekipe.zašto joj dajete toliku pozornost.novinarima je bitno da oblajava premijera i njegovu vladu.sve vam je uzalud-vlada će na dobrobit hrvatske odraditi mandat do kraja.do tad imate vremena-drukajte za neku drugu vladu.

Avatar cannabinoid
cannabinoid
12:06 12.04.2014.

sve hercegovce lansirat nazad na kamenjar, zato nam i je kakko je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije