Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVOD U VELIKO RAZARANJE

Kako je počela bitka za Vukovar: Kada je HDZ preuzeo vlast, Srbi u Hrvatskoj počeli su se naoružavati

18.11.2022.
u 06:31

Početkom kolovoza preko mosta kod Bogojeva u Slavoniju je ušla mehanizirana brigada iz Pančeva koja je ugrozila Osijek i Vukovar

Komentara 16

KO
koraknaprijed
06:56 18.11.2022.

Mislim da ste preskocili bar par koraka l,broj jedan oduzimanje oružja civilne zaštite Hrvatima,to je bio veliki pokazatelj što nam " brastvo I jedinstvo" sprema.

LP
ljerka.p2911
07:37 18.11.2022.

Od 6 komentara brzinom vjetra obrisano 5. Da smo u Vukovaru 91. kako i za koga bi izvještavali večernjakovci? Koliko će trajati moj konentar? Kraće od svih 5 baniranih. Zašto jednostavno i elegantno niste onemogućili svoje čitatelje Hrvate da konenturaju napis o Domovinskom ratu na 18. 11. Spomendan na žrtve DRa i Vukivara i Škabrnje. Ovakvom svojom politikom samo potičete exsrremizam u društvu i ništa dobro nitu za vas niti za sve nas. Od zla nikad nitko nije profitirao, dapače samo ga je sustiglo.

VO
Votum
08:16 18.11.2022.

Vukovar je Hrvatima na ponos, Srbima na sramotu, a svim braniteljima na čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?