Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prljava kampanja

Josip Đakić: Nitko neće reći "da" Rajku, Radetu i Zokiju

josip đakić
Arhiva VL
05.10.2011.
u 22:34

Šef virovitičko-podravskog HDZ-a napao je SDP-ovce te rekao kako mu se učinilo da zastupaju srbijansku, a ne hrvatsku Vladu.

U pobjedu HDZ-a na parlamentarnim izborima čvrsto vjeruje šef virovitičko-podravskog HDZ-a i čelni čovjek Hvidre Josip Đakić, koji na mini saboru IV. izborne jedinice u Osijeku za protivnike nije birao riječi .

– Nitko neće reći "da" Rajkovoj medicini, Radetovoj građevini, Zokiju koji ima godinu dana pripravničkog staža na Trgovačkom sudu i devet mjeseci u Ministarstvu vanjskih poslova, a sad bi vodio Vladu. Mislio sam, dok nas je vodio SDP, da zastupaju srbijansku, a ne hrvatsku Vladu. Rade (Radimir Čačić, opa. a.) može biti ministar samo u županiji Somogy u Mađarskoj, tamo gdje je napravio jad jednoj obitelji kojoj se nije ni ispričao – rekao je Đakić.

Komentara 34

KL
klokan13
22:47 05.10.2011.

E moj Đakiću , nažalost mnogi će reći njima DA i dat im vlast, a to zahvaljujući truloj politici , lopovluku koji HDZ nije smio napraviti. Bilo bi bolje da i ti i mnogi odete u \"savjetnike\" u HDZu ali bojim se da je za ove izbore kasno. Nažalost

DU
Deleted user
22:52 05.10.2011.

Ovaj Đakić ima dovoljno putra na glavi da mu je pametnije da šuti, prije nego se njegov prljavi veš počne vaditi (a ima ga..itekoliko).

Č7
čvor2.76
06:58 06.10.2011.

Ovo stvarno padne na pamet čovjeku koji to nema. Pa da se zapita pred svojim vratima, Vlaisavljević, Stanimirović, Pupovac, Uzelac. A bože jadnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije