Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki već ‘jame’ najbolje oranice

Istječe moratorij, stranci mogu kupovati poljoprivredno zemljište. Hoće li cijene otići u nebo?

29.06.2023.
u 11:21

Daleko veći problem od prodaje malih privatnih površina mogla bi biti prodaja velikih agrotvrtki strancima. Dođu li u njihove ruke, mogu utjecati na stanje u poljoprivredi, zapošljavanje...

Komentara 15

Avatar Retro
Retro
11:26 29.06.2023.

70% hrvatskih oranica i livada već su kupili poduzetnici i političari preko svojih rodjaka i poslovnih partnera, neće njemcu prodati baka Milka već oni koji su i prije imali za kupovanje cijelih sela. Znači prvo su zarađivali preko poticaja na nepostojeće poljoprivredne kulture, a sada mogu naći i druge načine zarade.

SS
simpatican.simpa
11:57 29.06.2023.

Kako smo ušli u Eurozonu, stružu nas kao kebab, jedino što će nam ostati je naziv, grb, himna i praznici, ostalog više nema i naravno ugledni i bogati Hrvati koji su sudjelovali u pljački i uništenju Hrvatske, koji su ponovili povijest - zaj** hrvatski narod da ćemo imati svoju suverenu državu.

IC
ICCO
11:52 29.06.2023.

Hrvatska na papiru, ostale su šume i nešto vode. To je dakle taj stoljetni san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije