Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

I drugi muškarac nestao s područja Otočca

nestao
PU ličko-senjska
16.12.2010.
u 16:27

Policija traži pomoć u pronalasku 50-godišnjeg Fabijana Bobinca koji je nestao 19. studenoga

Lička policija moli građane za pomoć i u drugom slučaju nestale osobe. Prije samo nekoliko dana izvijestili su o nestanku Nikole Abramovića, a sada traže pomoć u pronalasku 50-godišnjeg Fabijana Bobinca koji je nestao 19. studenoga.

>> Na području Otočca prije 25 dana nestao 66-godišnjak

Toga dana sa svojim je bratom u šumi Godača, nedaleko od Sinca na području Otočca, izvlačio drva da bi se u jednom trenutku udaljio u nepoznatome pravcu.

Policija je izvijestila da je riječ o muškarcu slabije tjelesne građe, visine oko 180 centimetara, crne valovite kose i plavih očiju.

U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-maslinastu majicu, traperice i nosio je plavu šilt-kapu. Na nogama je imao crne gumene čizme.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lužnjak
06:58 19.12.2010.

Cjelokupni sustav je podlegao ili se prilagodijo tuđim čevarima nemirnog sna. PA ZABOGA POLICIJO DA LJ STE BOGALJI, kad gradjane molite za pomoć da građane -1000000000 % ŽALOSNO OVO MI LIČI NA ONE PAMFLETE \"achtung\" u prijevodu _ pažnja, pažnja,, pažnja!!! Pozdrav rođaku

CR
crnjas
12:40 20.12.2010.

Luznjak, da imas malo pameti znao bi da policija u citavom svijetu pa tako i kod nas moli gradjane za dojavu ili ako bilo sto znaju o nekom slucaju. Zato ne baljezgaj bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije