Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,2 MILIJUNA EURA VRIJEDNI RADOVI

HAC priprema natječaj: Iz smjera Bregane u Lučkom gradi se još jedan trak, radovi na četiri mjesta

02.05.2023.
u 06:26

HAC priprema natječaj vrijedan 1,2 milijuna eura. Ulaskom u Schengen nema više kontrola koje su usporavale protok prometa pa će se čep stvarati na lokaciji na kojoj se u Lučkom ulazi na autocestu A1

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar kinogerila
kinogerila
07:32 02.05.2023.

treba prebaciti ENC s desne na lijevu stranu lučkog - sad se domaća ekipa bori s turistima iz smjera bregane i lipovca da se probije na desnu stranu gdje je ENC, a turisti se bore s domaćima da se probiju na lijevu stranu gdje nije ENC…

UJ
ujna
10:04 02.05.2023.

Znali su da ulazimo u Schengen i šta su do sada poduzeli, veliko NIŠTA, a dok se počne graditi proči će 2-3 godine. Sve nesposobnjaković do nesposobnjakovića, naravno,velika većina je sa kamena.

ST
sttipe
10:50 02.05.2023.

Triba račva koji kilometar ranije, i još jedno Lučko, zapadnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije