Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Načelnik Glavnog stožera OSRH

General Šundov posjetio vojarnu u Vinkovcima

Mirko Šundov
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
09.03.2016.
u 20:25

Tom prilikom nedavno imenovani načelnik Glavnoga stožera upoznat je s planovima brigade te trenutnim aktivnostima koje ova postrojba provodi.

Načelnik Glavnog stožera OSRH general-pukovnik Mirko Šundov u pratnji zapovjednika Hrvatske kopnene vojske, general pukovnika Mate Ostovića i brigadnog generala Ivice Olujića posjetio je danas Gardijsko oklopno mehaniziranu brigadu Hrvatske kopnene vojske u Vinkovcima.

Tom prilikom nedavno imenovani načelnik Glavnoga stožera upoznat je s planovima brigade te trenutnim aktivnostima koje ova postrojba provodi.

General-pukovnik Mirko Šundov tom prilikom kazao je kako od svih pripadnika Oružanih snaga očekuje zalaganje i trud u cilju unaprjeđenja obrambenog sustava, ali i odgovornost zapovjednika na svim razinama u provođenju dodijeljenih zadaća.

Prilikom posjete GOMBR-u u Vinkovcima Šundov je na spomen obilježju, koje se nalazi u vojarni 5. gbr "Slavonski sokolovi" odao počast svim poginulim pripadnicima 5. gbr "Slavonski sokolovi".

>> Ministar Buljević s makedonskim kolegom Zoranom Jolevskim razgovarao i o izbjegličkoj krizi 

>> Buljević: Ovaj posjet predstavlja snažnu potporu euroatlantskoj budućnosti Kosova

Komentara 1

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:39 09.03.2016.

Hrvati posjećuju časne ljude, a poopie ratne zločince....morti ih je bodrio najavom oslobađanja u ponovnoj agresiji na Hrvatsku?....vidimo da čini sve da bi oblatio bilo kojeg Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije