Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

15-godišnjak upravljao automobilom u kojem se nalazilo još četvero maloljetnika

Šibenik: U  policijskoj akciji „Dan ljubaznosti u prometu“  savjesnim voza?ima uru?ene  nagrade
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.05.2024.
u 14:30

Policija će o ovom postupanju obavijestiti i nadležni zavod za socijalni rad.

Tijekom kontrole prometa policija je u četvrtak, oko 21.30 sati, u Vinkovcima zaustavila osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 15-godišnjak dok se u vozilu nalazilo još četvero maloljetnika.

-Maloljetnik je doveden u prostorije policije, gdje je ubrzo pristupio i njegov zakonski zastupnik, ujedno i osoba kojoj je navedeno vozilo povjereno. Za prekršaj upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, protiv 15-godišnjaka slijedi prekršajna prijava, kao i protiv njegovog zakonskog zastupnika radi davanja vozila na upravljanje osobi za koju je znao da nema pravo upravljati vozilom jer još nije stekao to pravo – izvijestila je policija.

Policija će o ovom postupanju obavijestiti i nadležni zavod za socijalni rad.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije