Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Općini Sveti Križ Začretje

Pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj su sudjelovala tri vozila: Šestero tinejdžera ozlijeđeno

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
24.05.2024.
u 14:20

Lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije 19-godišnje vozačice te putnici - dvojica 18-godišnjaka i dvije 19-godišnjakinje

Vozač (27) skrivio je prometnu nesreću, koja se dogodila sinoć u mjestu Štrucljevo u Općini Sveti Križ Začretje, u kojoj je više osoba lakše ozlijeđeno. Kako je navela Policijska uprava krapinsko-zagorska, nesreća se dogodila oko 23 sata na DC1. Vozaču koji je skrivio prometnu utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 2,13 promila.

"Do prometne nesreće došlo je zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila i u prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila", istaknula je policija. Lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije 19-godišnje vozačice te putnici - dvojica 18-godišnjaka i dvije 19-godišnjakinje. 

"Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje im je pružena liječnička pomoć i nisu zadržani na daljnjem liječenju", kaže policija te dodaje kako je 27-godišnjaku određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola.

 

GALERIJA Ovo je školski autobus koji se zapalio kod Sinja: Sam se pokrenuo pa sletio s ceste
Policija ilustracija
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije