Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI SE TURISTI

Evakuiran Eiffelov toranj zbog dojave o bombi: 'Radilo se o lažnoj uzbuni'

FILE PHOTO: Tourists visit the Eiffel Tower in Paris
BENOIT TESSIER/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.08.2023.
u 17:44

Tim pirotehničara izašao je na teren, zajedno s policijom koja je osigurala područje, no povratak na ovu turističku atrakciju dopušten je turistima u subotu oko dva sata

Francuska policija izvijestila je kako je ove subote evakuiran Eiffelov toranj u Parizu zbog navodne dojave o bombi. Jedno od najposjećenijih turističkih znamenitosti glavnog grada Francuske se zatvorilo.

Tim pirotehničara izašao je na teren, zajedno s policijom koja osigurava područje, javlja CNN

No povratak na ovu turističku atrakciju dopušten im je u subotu oko dva sata. "Radilo se o lažnoj uzbuni, ljudi se mogu vratiti unutra", rekao je neimenovani izvor iz policije.

Inače, Eiffelov toranj prošle je godine posjetilo gotovo sedam milijuna ljudi, a u podnožju tornja nalazi se i policijska kućica zajedno s nadzornim kamerama koje osiguravaju područje. Evakuacije u ovoj znamenitosti su rijetke, no ipak su se događale. Jedna od njih zabilježena je 2019. godine kada se muškarac pokušao popesti na toranj. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dim probudio stanare Splita: BMW izgorio na parkingu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije