Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PAD INTERESA STRUČNJAKA

Eutanazirano Povjerenstvo: Gotovo nitko više ne želi raditi u Povjerenstvu za sukob interesa

26.10.2022.
u 06:31

Za čelnu poziciju javile su se četiri kandidatkinje, a interes stručnjaka za sudjelovanje u radu tog tijela naglo pada, na prvom natječaju bio je 150 kandidata

Komentara 40

Avatar nekakav
nekakav
07:08 26.10.2022.

povjerenstvo... nije sud, ne može kažnjavati, nije policija, ne može istraživati. može tražiti dokumentaciju i onda napisati neki tekst, obično pamflet koji korisit nekoj stranci. ili se član povjerenstva na nekom slučaju odluči predstaviti svojim budućim biračima, dobiti prepoznatljivost, a za posljedice takve odluke, slučaja, ne odgovara. primjer dalija orešković, koja je karamarka ocrnila, on dao ostavku, ona postala političarka, karamarko dobio žalbu, proces, ništa nije dokazano, ali je ona ostala u poltici.

CO
Cosinus
06:45 26.10.2022.

Most je to pripremio.

KO
Kološanin
08:39 26.10.2022.

U Povjerenstvu ne želi raditi nitko tko drži do svog ljudskog i profesionalnog dostojanstva. Njegove predsjednice, skromnog pravnog znanja, pretvorile su ga u Povjerenstvo za moralno ćudoređe po vlastitoj mjeri i parapolitičko tijelo koje aktivno sudjeluje u političkim obračunima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?