Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident s Boeingom 757

Drama u zračnoj luci: Trumpov zrakoplov vrijedan 100 milijuna dolara zabio se u parkiranu letjelicu

FILE PHOTO: The plane of former U.S. President Donald Trump parked at the Palm Beach International Airport
Foto: RICARDO ARDUENGO/REUTERS
1/3
15.05.2024.
u 09:29

Trump je ovaj Boeing 757 vrijedan 100 milijuna dolara kupio 2010. godine. Riječ je o avionu koji je prilagođen Trumpovim potrebama, a unutra navodno ima pozlaćenih detalja.

Privatni Boeing 757 bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa udario je u nedjelju u zrakoplov dok je taksirao u međunarodnoj zračnoj luci West Palm Beach na Floridi, rekao je u utorak izvor upoznat s incidentom.

Trumpov zrakoplov udario je u parkiranu letjelicu u zračnoj luci u južnoj Floridi, prema Reutersu. U priopćenju Federalne uprave za zrakoplovstvo (FAA) nije identificirano da je avion pripadao Trumpu. "Incident se dogodio u dijelu zračne luke gdje FAA ne navodi zrakoplove. Istraga je u tijeku", rekli su iz FAA.

Suradnici Donalda Trumpa još nisu odgovorili na upite o incidentu. Trump je, da podsjetimo, održao skup u Willwoodu u New Jerseyu u subotu, a incident se dogodio kada je zrakoplov sletio u zračnu luku West Palm Beach oko 1:20 u nedjelju.

Trump je ovaj Boeing 757 vrijedan 100 milijuna dolara kupio 2010. godine. Riječ je o avionu koji je prilagođen Trumpovim potrebama, a unutra navodno ima pozlaćenih detalja. Zrakoplov ima dvije privatne sobe za goste, tri kupaonice, blagovaonicu i konferencijske sobe te opsežan sustav za zabavu.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Pogledajte kakav su doček pripremili Švicarci! Nema su dočekali u zračnoj luci

FILE PHOTO: The plane of former U.S. President Donald Trump parked at the Palm Beach International Airport
1/32
Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
19:39 15.05.2024.

Netko se ponasa da nema pojma koliko se auta na parkiralistima svakodnevno malo strkna. Isto se dogada i avionima samo malo rjede jer ih ima manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije