Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Azuri klima uređaji sa wi-fi upravljanjem garantiraju dobru prognozu svaki dan

PR
Autor
PR članak
24.07.2017.
u 08:52

Sjajne performanse, visoki stupanj energetske učinkovitosti te moderan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju njihovu kvalitetu, pouzdanost i profinjenost, te ih izdvajaju u klasu za sebe.

Azuri klima uređaji omogućuju Vam neometano uživanje u ugodnom okruženju u svim vrstama stambenih objekata. Sjajne performanse, visoki stupanj energetske učinkovitosti te moderan dizajn i izgled unutrašnjih jedinica, odražavaju njihovu kvalitetu, pouzdanost i profinjenost, te ih izdvajaju u klasu za sebe. Njihove osobine čine ih idealnim partnerima u kući, ali i manjim uredima i tvrtkama. Osiguravaju Vam zdrav i siguran okoliš zahvaljujući visokoučinkovitim filterima koji uklanjaju bakterije, prašinu, neugodne mirise i ostale nečistoće iz zraka.

AZURI zidni DC Inverter klima uređaji odlikuju se modernim, kompaktnim dizajnom s elegatnim zaslonom za prikaz postavljene temperature. Ove jedinice posjeduju I-Feel mini senzor koji osigurava idealnu željenu temperaturu prostora. I-Feel senzor je mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u  prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Jedinica pritom prilagođava temperaturu i brzinu ventilatora, kako bi stvorila maksimalnu ugodu u prostoriji, baš prema Vašim željama.

AZURI zidne jedinice dolaze sa standardno integriranim Wi-Fi sučeljem za upravljanje klima uređajem putem interneta preko smartphonea, računala ili tableta s bilo kojeg mjesta u svijetu. Sustav se aktivira i kontrolira preko aplikacije i omogućava najveću udobnost i fleksibilnost svojim korisnicima.

AZURI brand kroz multi-split sustave nudi i elegantno rješenje kod klimatizacije više prostorija. Široki raspon vanjskih jedinica, od 4-12kW, koje mogu snabdijevati od 2-5 unutarnjih jedinica različitih izvedbi i kapaciteta, kao i mogućnost upravljanja sa svakom unutarnjom jedinicom posebno, osigurat će idealan ambijent Vašeg doma. Ovisno o potrebama Vašeg prostora i Vašim željama, možete birati između zidnih jedinica koje dolaze sa integriranim Wi-Fi sučeljem, kazetnog modela, te podnog modela (console).

AZURI klima uređaji nude najbolji omjer između idealne temperature i minimalne potrošnje 
energije. Svojom paletom proizvoda, visokom energetskom učinkovitošću, ekološki prihvatljivim radnim medijom te visokim performansama pružaju vrhunski komfor za one koji žele samo najbolje za sebe i svoju obitelj.

Do 31. srpnja 2017. opišite nam svoje idealno ljeto u tri riječi na Facebook stranici Deltron – klima uređaji i ostatak ljeta hladite se sa stilom. Naš stručni žiri odabrat će najkreativniji odgovor, a ime sretnog pobjednika objavljujemo 1. kolovoza. Saznajte više na  www.deltron.hr  i Facebook stranici.

Želite prijaviti greške?