Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder savjetuje

Felix NASA-i: Ostavite se Marsa, proučavajte Zemlju!

Felix
28.10.2012.
u 20:22

Felix Baumgartner, čovjek koji je na Zemlju skočio sa 39 kilometara, izjavio da je slanje strojeva na Mars nepotrebno rasipanje novca.

Felix Baumgartner, čovjek koji je na Zemlju skočio sa 39 kilometara, izjavio da je slanje strojeva na Mars nepotrebno rasipanje novca.

– To je novac poreznih obveznika. Smatram da prosječna osoba nikada ne bi tako potrošila taj novac. Sigurno bi novac potrošili na nešto što ima veze sa spašavanjem našeg planeta – rekao je Baumgartner.

>> Optužbe iz Istre: Ja sam otac skoka s ruba svemira, Felix me prevario

– Smatram da bi taj novac koji je otišao na Mars trebali potrošiti kako bi bolje razumjeli Zemlju. Onamo se ne mogu slati ljudi jer je jednostavno predaleko. Mislim da to malo što naučimo o Marsu neće imati nikakvog smisla.

Ključne riječi

Komentara 8

PR
propalismoFranjoskroz
20:54 28.10.2012.

a što je korisno u skoku s 20,30 ili 40 kilometara visine???

GU
Gumba017
22:44 28.10.2012.

Kao da ce netko pitati porezne obveznike da li zele poslati letjelicu na Mars. Felix, uzivaj u svojih pet minuta slave, i pusti druge da istrazuju tajne svemira.

DU
Deleted user
20:41 28.10.2012.

A gdje ćemo kad dođe meteor, ili kakva katastrofa? Čovječanstvo se mora raširiti po Sunčevom sustavu jer je to jedini način da opstanemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije