Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili snimku

Islamska država pogubila 21 egipatskog kršćana

egipatski kršćani
Foto: Reuters video screenshot
15.02.2015.
u 23:43

Koptska crkva potvrdila je da je 21 egipatski kršćanin mrtav

Islamska država objavila je u nedjelju snimku pogubljenja grupe egipatskih kršćana otetih u Libiji.

Egipatska državna novinska agencija MENA citirala je glasnogovornika Koptske crkve koji je potvrdio da je 21 egipatski kršćanin za koje se vjerovalo da ih zarobljene drži Islamska država mrtav, javlja Reuters

Na snimci militanti u crnom odvode zarobljenike u narančastim odijelima na plažu, za koju tvrde, da se nalazi blizu Tripolija. Prisilili su ih da kleknu i zatim im odrubili glave.

>> Militanti IS-a zarobljene Kurde vozili u kavezu i prijetili spaljivanjem 

>> Zatočenog jordanskog pilota militanti IS-a živog spalili

Komentara 25

MA
makotako
02:15 16.02.2015.

cudi me sto li su samo trazili kopti u libiji !? pa tamo je rat..a kopti u egiptu oni su pomogli da dodje do vojnog puca i da se ubije tisuca muslimana, uhapsi na stotine ticuca,a damilino egipcana (vecina naroda) zivi pod jednim "faraonskim" rezimom koji ubijanjem civila drzi vlast.

DU
dukidudoje
02:04 16.02.2015.

previse je zapadno rezimske propagande da ja ne mogu da povjerujem, to su cinili i sa Egiptom, lagali su i sirili propagande, a doveli su ljude na vlast koji mrze muslimane, ja znam da ima krscana i u iraku i i u siriji, da ima takve istine kao sto kazu i pisu,onda bi isil vec odavno pobijo sve, ali ne ako ubiju nekog to rade i sa muslimanima, oni to smatraju kao izdaja ili rat protiv njih..a sto cu reci o zapadnim medijama, ono sto su skrivali o palestini, i propagande oko egipta ubjedilo me je da su to lazi sa ciljem sirenje lazi,propagande i mzrnje. i ja im ne vjerujem.

MT
mojski.tvoja
02:22 16.02.2015.

i mene cudi sto zapravo rade kopti u Libiji,turisti rata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije