Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVORICA S BODOVIMA

Zubčić, Kolega, Rodeš i Vidović reagirali: Ovo je fenomenalan rezultat za sve!

Zagreb: Konferencija za medije uoči slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Josip Regovic/PIXSELL
09.01.2022.
u 18:30

- Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata - rekao je Istok Rodeš

- Ovo je stvarno jako dobar momčadski rezultat, to što smo četvorica osvojili bodove - rekao je najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu.

Najbolje je plasiran bio upravo Zubčić, na 15. mjestu, dok su iza njega slijedili Samuel Kolega na 21., Matej Vidović na 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu.

- Skijanje je bilo dobro. Na nekim dijelovima sam bio malo bolji, na nekim dijelovima malo slabiji, ali u konačnici je ovo jako dobar momčadski rezultat. Sva četvorica smo osvojili bodove, a kada se svemu priključe dvije cure koje su u Kranjskoj Gori osvojile bodove to je stvarno fenomenalan rezultat. Najviše želim pohvaliti Istoka koji je do bodova došao u prvoj utrci nakon ozljede - rekao je Zubčić.

Samuel Kolega je nakon 21. mjesta također isijavao zadovoljstvom.

- Ovo su mi prvi bodovi u sezoni i to mi jako puno znači. Prva vožnja je bila dobra, druga malo opreznija, a i ja želim naglasiti ovaj momčadski uspjeh - rekao je Kolega, dok je spominjani Istok Rodeš dodao.

- Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata.

Nezadovoljan je bio Matej Vidović nakon svoje predstave i 24. mjesta.

- Očito još uvijek, nakon tri utrke, nisam naučio odskijati drugu vožnju. Za mene je ovo poražavajući rezultat. Razočaran sam. Moramo napraviti analizu onoga što sam radio u drugoj vožnji, a svima ostalima želim čestitati na rezultatu.

Komentara 1

LI
liliZG
12:57 10.01.2022.

bilo ih je lijepo jučer gledati , kao i cure,..hvala što ste mi uljepšali dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije