Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOZI ODLASKA

VL doznaje zašto je Hajduk smijenio Leku: Igrači su mu okrenuli leđa, nisu ga više htjeli slijediti

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS
23.10.2023.
u 21:59

Karoglan je u Puli ove sezone bio smijenjen nakon tri utakmice bez pobjede, osvojivši samo jedan bod. Istodobno, Karoglan je na klupi Hajduka krajem prošle jeseni bio značajno uspješniji: u 10 nastupa nije bio niti jednom poražen, imao je sedam pobjeda i tri remija

Komentara 24

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
06:07 24.10.2023.

Livaja je tu glavni. Da ga otjeraju možda bi i mogli biti prvi. A ovako dok Livaja vodi glavnu riječ u svlačionici tu nema kruha ni za jednog trenera

BP
Besposlen pop
00:21 24.10.2023.

Za Hajduk bi najbolje bilo da se vrati na Vis

Avatar Centurion
Centurion
23:37 23.10.2023.

Smjenili Leku. A što je sad om kriv. Igrači kroje sudbinu a ne trener. Ajduk ima tvorničku traku za tenere, ali svaki ima neku falingu 😆. A di je savjetnik i psiholog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?