Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superbowl

VIDEO Američkog repera snimilil s marihuanom prije nastupa, a već je imao probleme zbog nje

Super Bowl LVI, in Inglewood
Foto: BING GUAN/REUTERS
1/4
15.02.2022.
u 11:33

Snoop je povukao par dimova, a onda odradio odličan nastup

Ovogodišnji Superbowl bio je očarao sve obožavatelje spektakularanim nastupima izvođača van sportskog dijela programa. 

Los Angeles Ramsi su u uzbudljivom susretu savladali Cincinati Bengalse i drugi put osvojili prsten, a tijekom poluvremena gledali smo pravi spektakl u kojem su nastupili Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar i 50 Cent.

Osim sjajnih nastupa, publika je primijetila još jednu stvar. Nije tajna da Snoop Dogg voli konzumirati marihuanu, a ovoga ga je puta snimila kamera baš pred sam nastup na velikom sportskom događaju. 

Snoop je povukao par dimova, a onda odradio odličan nastup. 

Podsjetimo, američki reprer ranije je imao probleme zbog konzumacije 'trave' jer je tvrdio da ima medicinsko opravdanje i recept za njenu konzumaciju, no policija se s time nije uvijek složila. A nakon jedne takve drame je Snoop napisao pjesmu 'My medicine'. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije