Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO 1998.

Vatreni ponovno na okupu: Šuker zabio četiri pogotka

'sport varazdin, stadion varteks, 27.05.08.  akcija srcem za  znanje, davor suker snimio Marko Jurinec'
Marko Jurinec
Autori: av/VLM, hns-cff.hr
14.05.2013.
u 13:10

Brončana generacija iz 1998. gostovala je u Novom Vinodolskom povodom 90 godina NK Vinodola

Rijetke su prilike kad se na okupu, u dresovima i kopačkama nađu članovi brončane generacije iz 1998. Davor Šuker, Robert Kovač, Marijan Mrmić i ostali ponovno su zaigrali za istu momčad i to u revijalnoj utakmici u Novom Vinodolskom, gdje su došli uveličati 90 godina NK Vinodola.

Pred oko tisuću gledatelja, brončani su sa 6:3 pobijedili veterane Vinodola, a četiri puta strijelac je bio predsjednik HNS-a Davor Šuker. Ostala dva postigli su Tokić i Kozniku, a izbornik im je bio Zorislav Srebrić.

Igrali su u sljedećim sastavima:

NK Vinodol (veterani): Jezdžičić, Marijanović, B. Butković, Z. Butković, J. Butković, Petrinović, S. Tomić, B. Tomić, M. Buljat, Kostić, Baričević, G. Rubčić, Svetić, Dugonjić, Butorac, Z. Rubčić, Lekaj, Komadina, Baričević

Brončani '98: Mrmić, Toplak, Brajković, Tokić, Živković, Mladenović, I. Cvitanović, Šuker, Balaban, Kozniku, Pavlović, R. Kovač, Šarić, Ivančić, M. Cvitanović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije