Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Pospani, ali uzbuđeni i dobro raspoloženi hajdukovci su otputovali na pripreme

U Tursku uz pijetle Sv. Ante

nog-turska-txt.jpg
import
20.01.2007.
u 21:17

- Tko je vas probudio ovako rano? - upitao je novinare Hajdukov trener Zoran Vulić dok je iz svoga VW tuarega vadio torbe i spremao iz u autobus.
Zora je tek svanula ispred Poljuda, pijevci su kukurikali iz vrta samostana Svetoga Ante (kojemu se inače Vulić često prije utakmica moli, nap. a.), a igrači Hajduka su u prostorijama stadiona završavali  doručak.

Iznenađenja nije bilo. Svih 26 igrača koji su i predviđeni idu u Tursku.
- Rano je ovo - promrmljao je Carević koji je uz dvije torbe ponio i laptop. Za razonodu.

S obzirom na putovanje igrači su jučer imali slobodan dan. Prvi radni dan u Turskoj imat će danas.
- Nema smisla nakon teškog puta igrače još iscrpljivati. Od nedjelje počinjemo. Ritam priprema bit će 2-2-1. Dva dana po dva treninga, a potom jedna utakmica - objasnio je Vulić.

Hajdukov trener zadovoljan odrađenim pripremama u Splitu najavljuje brušenje forme i konačne odluke o nekim igračima.
- Ma svi momci koji putuju imaju kvalitetu. No, prvenstvo će izgurati njih 22. Bez obzira koji igrači budu u najužem izboru, siguran sam da će dati svoj maksimum. U momčadi vlada pozitivna atmosfera i skupina koja se odvoji bit će prava momčad - optimističan je Vulić.

Dok 26 nogometaša pod paskom ljudi iz struke budu brusili formu u Antalyji, čelni dvojac splitskog kluba, Branko Grgić i prvi iza njega Fredi Fiorentini vući će zadnje zaveslaje prema glavnome cilju prijelaznog roka - Igoru Tudoru.

Snagu za posao zime Grgić i Fiorentini prikupljaju na Umbro Partyju, Hajdukovu sponzoru, u Engleskoj. Već od sutra počinje završni udar u akciji Tudor.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije