Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DON CARLO ANCELOTTI

Trener Reala sa 64 godine do doktorata: Sad ću reći igračima da me zovu 'doktore'

ITA, Trainer Carlo Ancelotti erhält Ehren-Doktortitel der Universität Parma
Foto: EXPA/ laPresse/ Corrado Benedetti
1/3
12.10.2023.
u 15:12

Nogomet mi pruža veliku strast i nikada ga nisam smatrao obavezom ili poslom. Ako ne postoji strast ne možete dati 100 posto od sebe - istaknuo je u svojem govoru Ancelotti

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti (64), četverostruki osvajač Lige prvaka, preuzeo je svoj počasni doktorat na Sveučilištu u Parmi.

Dodijeljena mu je titula počasnog magistra znanosti i tehnika preventivne i prilagođene motoričke aktivnosti.

Ancelotti je diplomirao na prestižnom Sveučilišnom odjelu za medicinu i kirurgiju, a na ceremoniji u srijedu održao je govor pod naslovom "Nogomet, način života".

- Neki će reći da sam ovo položio u samo tri ispita. Istina je da sam ih položio mnogo više i da svaka tri dana polažem još ispita. Reći ću svojim igračima da me mogu zvati doktorom - rekao je Ancelotti, pa dodao:

Nogomet mi pruža veliku strast i nikada ga nisam smatrao obavezom ili poslom. Ako ne postoji strast ne možete dati 100 posto od sebe - istaknuo je u svojem govoru Ancelotti.

Ancelotti je primio svoju nagradu i zvanje s bivšim trenerima Milana Arrigom Sacchijem i Ariedom Braidom. Strateg je dobio ovacije dok je zahvaljivao obitelji i prijateljima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije