Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANCELOTTI PRIČAO O LUKI

Trener Reala razriješio sve sumnje oko priča o odlasku Luke Modrića u siječnju

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/2
06.10.2023.
u 18:27

Ancelotti ga u prethodna dva prvenstvena susreta s Las Palmasom i Gironom uopće nije uvodio u igru. Mediji su zato nagađali da bi nezadovoljni veznjak mogao otići u američki Inter Miami ili neki drugi klub kada se otvori zimski prijelazni rok

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u petak da Luka Modrić neće u siječnju otići iz Real Madrida jer se osjeća važnim igračem momčadi.

"Ne vjerujem da razmatra odlazak u siječnju. Smatra se važnim igračem, a to isto mislimo i mi (trener i ljudi u klubu). Modrić će nam biti jako važan ove sezone te smo zadovoljni njime", rekao je Ancelotti.

Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, u utorak je ušao u igru u 64.minuti utakmice Lige prvaka s Napolijem. Ancelotti ga u prethodna dva prvenstvena susreta s Las Palmasom i Gironom uopće nije uvodio u igru.

Mediji su zato nagađali da bi nezadovoljni veznjak mogao otići u američki Inter Miami ili neki drugi klub kada se otvori zimski prijelazni rok. Ancelotti je, međutim, uvjeren da će Modrić ostati do kraja ugovora koji istječe 30.lipnja 2024.

"Razgovaram s Modrićem svaki dan. On je i dalje izuzetno motiviran. Ima veliku želju doprinijeti ekipi", rekao je Ancelotti.

Modrić je od dolaska u klub 2012. osvojio 23 trofeja s Real Madridom, te je dokapetan momčadi. Kapetansku vrpcu, kao najstariji u ekipi, nosi kada na travnjaku nije kapetan Nacho Fernández.

"To čime on može doprinijeti svlačionici ne može nitko drugi. Ima karizmu pa je važan i kada ne igra", napomenuo je Ancelotti.

Ancelotti u novoj formaciji 4-3-1-2 daje prednost na sredini terena novopridošlom 20-godišnjem Judu Bellinghamu, te ostalim mladim igračima Federicu Valverdeu, Eduardu Camavingi i Aurelienu Tchouameniju.

"Neigranje utječe na njega, i na sve nas koji volimo Modrića. Odigrao je 30 minuta u Napulju i to nam puno znači", zaključio je Ancelotti.

Modrić je u petak normalno trenirao sa suigračima pripremajući se za subotnju prvenstvenu utakmicu koja počinje na Santiago Bernabéu u 16.30 sati.

Real Madrid u dosadašnjih osam kola ima sedam pobjeda i poraz od Atletico Madrida pa je na vrhu ljestvice. Osasuna, hrvatskog napadača Ante Budimira, zauzima 10. mjesto među 20 klubova.

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:02 06.10.2023.

Luka,Poljud te čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije