Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE POMAŽE NI BOBAN

Talijani objavili katastrofalne vijesti za Antu Rebića, ovome se nije nadao!

Ante Rebić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
03.11.2019.
u 20:46

Kao ni u prvom dolasku u susjednu državu kada je igrao za Fiorentinu, ni ovaj put Rebiću ne ide baš najbolje.

Ante Rebić ovog se ljeta preselio iz Njemačke, iz tamošnjeg prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, gdje je igrao sjajan nogomet, u talijansku ligu Serie A. Obukao je dres posrnulog diva Milana. 

Kao ni u prvom dolasku u susjednu državu kada je igrao za Fiorentinu, ni ovaj put Rebiću ne ide baš najbolje.  Naime, vatreni je upisao samo četiri nastupa uz mizernu minutažu iako su ga Paolo Maldini i Zvonimir Boban na početku sezone predstavili kao veliko pojačanje.

A sada talijanski mediji navode da bi vatreni mogao napustiti Milan već ovu zimu, samo četiri mjeseca nakon što je došao. Tuttosport navodi da se situacija mora promijeniti ili će Rebić morati promijeniti klub.

A Ante je igrao sat vremena u derbiju 11. kola talijanske lige u kojem je njegov Milan kod kuće izgubio od Lazija s 1:2.

Milan je odigrao još jednu skromnu utakmicu, izgubivši već šestu utakmicu ove sezone, pri čemu treću na svom terenu.

Lazio je poveo u 25. minuti golom Cire Immobilea, izjednačio je Bastos u 28. minuti gurnuvši loptu u vlastitu mrežu, a pobjedu gostima donio je u 83. minuti Joaquin Correa.

Ključne riječi

Komentara 31

WE
weAreCro
22:28 03.11.2019.

Talijanska liga je ocaj, to je antinogomet, pa kako da vise to shvate nasi igraci. Pogotovo ovi mladi koji prve korake van HNL-a naprave u italiji nitko ne moze napraviti zapazenu inozemnu karijeru karijeru, svi postanu zrtve antinogometa i njihov se nogometni talenat sputava na razne nacine. Imate primjere Vukusic, Rog, Coric kao da vise ne postoje, Badelj godinama igracki stagnira u prosječnoj momcadi, Brozovic isto da je nesto vrijedio napravio bi transfer u nekom normalnom klubu, Perisic nadam se da ce se u Bayernu dokazat da se samo makne iz Italije, Mandzu su unistili i sad ga se hoce rijesiti, Vrsaljko dok je u interu bio uzas, Pjaca se ozljedio ali i da je bio zdrav tesko da bi ista ozbiljnije napravio, itd itd. Primjera bezbroj, pa jedan Ronaldo je neprepoznatljiv, unistili su ga igracki i jedva zabija svake druge-trece utakmice. Ako je igracima do love radije nek odu u tursku ili rusiju to je svakako gledljivije i pametnije od italije.

CO
Constantine
21:07 03.11.2019.

Ponavljam jos jedan puta.Bjez Ante iz Italije i to ti je jedini spas.

TO
Tomi0713
21:03 03.11.2019.

Zato i je Milan u banani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije