Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA PORAZ

Komentar navijača Dinama na službenoj stranici Hajduka apsolutni je hit!

Burić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/11
03.11.2019.
u 16:23

Dok navijači Hajduka zazivaju odlazak Damira Burića, javio se jedan navijač Dinama...

Hajduk je u tri dana pretrpio dva teška udarca i to od istog kluba. Splićane je u srijedu Gorica izbacila u osmini finala Kupa, a jučer ih je istim rezultatom (2:1) svladala i u prvenstvu. Bijeli sada imaju četiri boda manje od vodećeg Dinama koji uz to odigrao i utakmicu manje. 

Treneru Damiru Buriću opasno se trese fotelja, ali posljednje informacije iz Hajduka govore da će ipak ostati. No, zato su navijači Hajduka svoje nezadovoljstvo iskazali na službenoj Facebook stranici kluba.

"Dobro je, Burić je zadovoljan, pribojavao se teškog poraza pa smo zato igrali bez klasičnog napadača i sa 46 zadnjih veznih igrača!", navodi jedan.

"Ne objavljujte ništa više, osim ako vijest nije da je Burić bivši! Kako vas sram nije...", dodaje drugi.

A zapažen je bio ovaj komentar navijača Hajduka:

"Realan rezultat skroz, da smo izvukli x bilo bi iznenađenje kola."

Hajduk je objavio video s konferencije za medije Damira Burića nakon poraza, a jedan je navijač komentirao:

" Ovako i ja utrnen kad dođen na ispovijed."

Navijači Hajduka zazivaju dva imena.

"Nažalost, gosp. Burić je potrošio kredit. Da sam ja sportski direktor zvao bih pod hitno Tudora i molio ga da preuzme klupu sa svim ovlastima. Buriću hvala za sedam domaćih pobjeda i pobjedu protiv Dinama i sretno u karijeri dalje", piše jedan navijač o Igoru Tudoru koji je nedavno dobio otkaz u Udineseu.

Drugo ime je Matjaž Kek, Slovenac koji je u Rijeci napravio velike stvari.

"Krajnje je vrijeme da (Burić) ode, dovesti Keka, on će manekenčiće dotjerati u red, žalosno da Hajduk kao nogometna  institucija na ovim prostorima ovako nisko padne, da mole Boga da dobiju Goricu, Belupo i Istru", piše jedan navijač.

A nakon što je Hajduk danas objavio video pobjede svoje druge momčadi protiv Solina (3:2) u Drugoj HNL, jedan im je navijač poručio:

"Samo dresove i opremu od prve ekipe prebacite tim momcima i trenerima i sve ste rješili."

A na sve to na stranici Hajduka javio se jedan navijač Dinama i poručio:

"Neka te Buriću legendo, pomažeš Dinamu!"

Ključne riječi

Komentara 42

PR
prajdali100
16:49 03.11.2019.

Komentar je bez veze ! Meni je Dinamo u genima i volim ga. Uopće mi nije drago ovo što se događa u Hajduku.To je institucija našeg nogometa i on mora stati na noge.Ali treba zasukati rukave i krvavo raditi !!!! Sa ovim fondom igrača nijedan trener ne može puno toga učiniti.Nađite način kako zadržati mlade,talentirane igrače.Dovedite i strance,ali mlade i one koji obećavaju.Hajduk izgubi u Gorici i 50- tak tipova( " navijača") ih postroji,vrijeđa ih i prijeti batinama.MA TKO STE MAMLAZI JEDNI !!!! Koga ćete vi tući !? Koga !!!? U gradu Splitu također treba napraviti reda.Svašta se tamo događa.

DA
damyr26
18:30 03.11.2019.

Kada nema zdravog razuma ima prijetnji igračima, treneru itd. Kada imate limitiranu ekipu trener moze biti bilo tko nema tu sreće. Napadaju Burića zbog rezultata, neka pogledaju na kojem su se mjestu nalazili prošle god. u isto vrijeme, a kojeje sada, Tko je tu lud ?

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
16:49 03.11.2019.

Ne znam što je smiješno u ovom "komentaru navijača Dinama" osim ako autor ovog članka nema IQ ekvivalentan broju cipela koje nosi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije